010 3210540 info@colornova.fi

Colornovan Facebook-arvonnan säännöt

Colornovan Facebook-arvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Arvonnan järjestäjänä toimii Colornova Oy, Minkkikatu 1-3, 04430 Järvenpää.

1.1. JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittaja ei voikaan käyttää palkintoa. Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteiset arpajaisverot.

2. OSALLISTUMISEHDOT

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen huoltajan suostumuksen.

3. OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla arvontajulkaisua sen ohjeistuksen mukaisesti julkaisussa ilmoitettuun ajankohtaan mennessä. Osallistuminen arvontaan ei velvoita tykkäämään Colornova Oy:n Facebook-sivusta eikä jakamaan julkaisua.

4. ARVONNAN SUORITTAMINEN

Arvonta suoritetaan arvontajulkaisussa ilmoitetun ajankohdan jälkeisenä seuraavana arkipäivänä kaikkien julkaisuun kommentoineiden kesken.

5. PALKINNOT

Kaikkien arvontajulkaisuun kommentoineiden kesken arvotaan 2 kpl kesäisiä tuotepaketteja pihan kunnostamiseen.

Jos arvonnan päättyessä Colornova Oy:n Facebook-sivulla on vähintään 5000 tykkäystä, arvotaan 2 kpl tuotepaketteja lisää eli yhteensä 4 kpl.

Tuotepaketin sisältö:

Rust-Oleum Chalky Finish Kalustemaali ulkokäyttöön 750ml  Katso lisätietoja ja valittavissa olevat sävyt täältä

Rust-Oleum Betonivaikutelma spray 400ml Katso lisätietoja täältä.

V33 Terassimaali 2,5L Katso lisätietoja ja valittavissa olevat sävyt täältä.

Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen, Colornova Oy maksaa toimituskulut. Palkintoa tai osaa siitä ei ole mahdollista vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Voittaja saa halutessaan luovuttaa palkinnon eteenpäin toiselle henkilölle vastaanotettuaan sen ensin itse.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sekä Facebookissa arvontajulkaisun yhteydessä että henkilökohtaisesti Facebookin yksityisviestillä. Jos voittajaa ei saada kiinni kahden (2) viikon kuluessa voitosta ilmoittamisesta, arvonta voidaan suorittaa uudelleen.

6. HENKILÖTIEDOT

Arvontaan osallistuessaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista osallistujan nimen omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja ei kerätä talteen, mutta osallistujan nimi jää näkymään julkisesti arvontajulkaisun yhteyteen.

7. MUUT EHDOT

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Arvonta ei ole Facebookin tai muun vastaavan median sponsoroima eikä Facebook ole millään tavalla osallisena arvonnassa. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan arvonnan järjestäjän, ei Facebookin tai vastaavan median, käyttöön.

Arvonnan järjestäjä Colornova Oy pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Järvenpäässä 16.5.2018

Lähetä kommentti