010 3210540 info@colornova.fi

Tunnettuja merkkituotteita

 

Valikoimaamme kuuluu 13 tuotemerkkiä ja noin 1500 korkealaatuista tuotetta kodin uuden ilmeen luomiseen.Rust-Oleum sai alkunsa vuonna 1921 skotlantilaisen laivan kapteenin Robert Fergussonin ideasta ehkäistä ruosteen muodostumista kalan öljyllä. Kehityksen tuloksena hän keksi kalaöljypohjaisen maalin, joka ei haissut pahalle, kuivui yön yli ja esti ruosteen muodostumista.

Loppu onkin historiaa, Rust-Oleum on tänä päivänä osa kansainvälistä RPM International Inc. -konsernia, jonka liikevaihto oli vuonna 2016 4,8 MRD USD. Konserniin kuuluu 120 tehdasta ympäri maailmaa, työllistäen yli 13 000 alan ammattilaista. Rust-Oleum on mm. maailman suurin aerosolivalmistaja. Tunnetuimmat R-OM -tuotteet Suomessa ovat Chalky Finish Kalkkimaalit.

Siirry Rust-Oleum Industrial sivustolle >

Siirry Rust-Oleum DIY sivustolle >V33 on ranskalainen perheyhtiö, joka on perustettu 1957. V33-nimi sai alkunsa lattialakasta, jonka kovuus on 33% lasin kovuudesta. Tuotetta valmistetaan edelleen ja se tunnetaan yhtenä kestävimpinä lakkoina lattiapinnoille. V33 on tänä päivänä Ranskan johtava maali- ja pintakäsittelyaineiden valmistaja. V33 valmistaa yli 20 000 korkealuokkaista tuotetta niin sisä- kuin ulkokäyttöön ammattilaisille sekä kuluttajatarpeisiin V33, Liberon, Cecil, Plastor ja Diamantine Expert tuotemerkeillä. Voimakkaasti kasvava valmistaja tuo markkinoille joka vuosi yli 2 000 uutta tuotetta, joista osan löydät Suomesta V33- ja Liberon-tuotemerkeillä.

Siirry V33 sivustolle >

Liberon sai alkunsa vuonna1903 Pariisissa, kun ranskalainen Georges Libéron aloitti myymällä kultaus- ja kehystystuotteita. Aluksi kaupan asiakaskuntana oli käsityöläisiä. Vuonna 1990 Liberon siirtyi V33 Groupin omistukseen. V33 on Ranskan johtava maalituotteiden valmistaja, joka on kehittänyt entisestään toimivaa tuotesarjaa, ja levittänyt Liberon-tuotteita ympäri maailmaa.

Siirry Liberon sivustolle >

Liberon BLOOM-tuotesarjan takana on ranskalainen V33. Ekologisuus, hajuttomuus ja helppokäyttöisyys kuvaavat tätä EU-kukalla ekomerkittyä tuotesarjaa. Tuotteiden korkea laatu ja parhaat raaka-aineet takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Siirry Bloom sivustolle >Sherwin-Williams Company on yksi maailman suurimmista pinnotteiden valmistajista. Maalien valmistus alkoi jo vuonna 1866 Pohjois-Amerikassa. Yhtiö valmistaa maaleja ja pinnoitteita sekä kuluttajakauppaan että teollisuuden tarpeisiin pääasiassa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Euroopassa. Euroopassa yhtiö tunnetaan parhaiten erikoismaalituotteistaan ja esimerkiksi Ronseal-brändillä myytävistä erikoismaaleista.

Siirry Ronseal sivustolle >

Saumafix on Colornova Oy:n oma brändi. Saumafix-kaakelisaumojen ehostusaineella on vaivatonta muuttaa vanhojen ja pinttyneiden saumojen ilmettä. Uutuutena on kaksi uutta valmissävyä; harmaa ja musta.

Siirry Saumafix sivustolle >

Primo Group on tanskalainen perheyritys jolla on yli 50 vuoden kokemus muoviteollisuudessa. Kaikki alkoi maaseudulla Tanskan länsirannikolla 1959. Yhtiö kasvoi nopeasti, ja tänään Primo Groupiin kuuluu 14 tehdasta 8 maassa ja se työllistää yli 700 henkilöä.

Siirry Primo sivustolle >ALFORT & CRONHOLM perustettiin vuonna 1906, kun John Michael Alfort ja appensa Christian Wilhelm Cronholm avasivat Alcro maalikaupan Tukholmassa. Tänään, yli 100 vuotta perustamisen jälkeen Alfort & Cronholm kehittää, valmistaa ja markkinoi Nitor-, Mäster-, Scandborst-, Konkret-, Arena- ja Hasselö-tuotemerkkejä, joita myydään jälleenmyyjien kautta ympäri Pohjoismaita.

Sivustot tulossa.

Kysyttävää tuotteista?

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteista, ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Ota yhteyttä