Liberon Anti-Slip Pinnoite

Liberon Anti-Slip Pinnoite

Värisävyt viitteellisiä - tarkista aina oikea sävy jälleenmyyjän aidosta värikartasta.

Anti-slip Pinnoite tekee liukastumattoman pinnan ennestään liukkaille pinnoille

Pakkauskoko: 750ml

Liberon Anti-slip Pinnoite tekee liukastumattoman pinnan ennestään liukkaille, tasaisille sisä- ja ulkolattioille. Liberon Anti-Slip pinnoite on väritön ja voidaan käyttää kivipinnoille, kiveyksille, keraamisille kaakeleille, puulle, maalatulle sekä lakatulle lattialle. Väritön koostumus, joka ei muuta pinnan ulkonäköä. Ideaali käyttökohde on sileät ja liukkaat lattiat kuten patiot, pehmeät puulaadut ja hyötytilat. UV ja vedenkestävä. Anti-slip tuote ei sovellu uima-altaiden reunoille.

  • Tekee liukastumattoman pinnan
  • Ideaali käyttökohde on sileät ja liukkaat lattiat
  • Anti-slip tuote ei sovellu uima-altaiden reunoille
Riittoisuus: 12m²/L huokoisuudesta riippuen
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva 30 min
  • Täysin kuiva 12 h
Työvälineet: Keskipitkä nukkainen tela tai sivellin & Maalarinpesua

 

Esikäsittely

Pinnan on oltava puhdas ja kuiva, eikä siinä saa olla jäämiä rasvasta, vahasta tai öljystä.

Käyttö
On tärkeää, että tuote on sekoitettu hyvin ennen käyttöä ja käytön aikana tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Levitä siveltimellä tai telalla, jossa on keskipitkä nukka. Kaksi kerrosta ohentamatta riittää yleensä; hyvin huokoisilla pinnoilla kolmas kerros voi olla tarpeen. Anna kuivua 3h kerrosten välillä ja viimeisen käsittelyn jälkeen anna kuivua 12h ennen pinnan käyttöönottoa.

Riittoisuus:
12 m²/L* huokoisuudesta riippuen
Kuivumisaika:
Kosketuskuiva 30 min ja täysin kuiva 12 h

Tärkeää: Tee aina koesively testipalalle tai huomaamattomaan kohtaan värin, yhteensopivuuden ja onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi.

Rajoitukset:
Ei sovellu uusille kovapuulaaduille. Ideaali käyttölämpötila on +10° ja +25°C asteen välillä ja kuivalla ilmalla. Tätä tuotetta kuuluu käyttää ainoastaan valmistajan ohjeiden mukaisesti sekä vain suositelluilla pinnoilla. Sisä- ja ulkokäyttöön.