Liberon Stripper maalin- ja lakanpoistoaine

Liberon Stripper maalin- ja lakanpoistoaine

Erittäin tehokas hyytelömäinen maalinpoistoaine maalille ja lakalle

Pakkauskoko: 500ml & 1L

Liberon Stripper maalin- ja lakanpoistoaine poistaa tehokkaasti maalin ja lakan sekä puu- että metallipinnoilta. Hyytelömäinen koostumus helpottaa tuotteen käyttöä pystysuorilla pinnoilla.

  • Maalin ja lakan tehokkaaseen poistoon puu- ja metallipinnoilta.
  • Ei värjää puuta, eikä vahingoita viilupintaa tai liimasaumoja.
  • Hyytelömäinen koostumus – helppo käyttää myös pystypinnoilla.
Riittoisuus: 4m² / litra
Vaikutusaika: 10-30min
Työvälineet: Sivellin & Lasta / Liberon Teräsvilla N° 2
Työvälineiden puhdistus: Liberon Huonekalujen puhdistusaine

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

Liberon Stripper maalin- ja lakanpoistoaine poistaa tehokkaasti maalin ja lakan sekä puu- että metallipinnoilta. Liberon Stripper maalin- ja lakanpoistoaine ei värjää puuta, eikä vahingoita viilupintaa tai liimasaumoja. Hyytelömäinen koostumus helpottaa tuotteen käyttöä pystysuorilla pinnoilla.

Käyttö:

Maalipinnan rikkominen esim. Liberon Messinkiharjalla ennen Liberon Stripper maalin- ja lakanpoistoaineen levittämistä nopeuttaa prosessia.

Käytä suojakäsineitä. Ravista purkkia ennen käyttöä. Levitä Liberon Stripper maalin- ja lakanpoistoainetta paksu, tasainen kerros siveltimellä ja anna vaikuttaa 10–30 minuuttia. Kun pintakäsittely on pehmentynyt, poista se lastalla tai Liberon Teräsvillalla No. 2. Toista käsittely tarvittaessa.

Maalin ja lakan saa helpommin pois kaarevilta pinnoilta ja puuleikkauksilta käyttämällä lastan sijasta apuna Liberon Teräsvillaa No. 2.

Puhdista lopuksi pinta vielä Liberon Huonekalujen puhdistusaineella. Anna pinnan kuivua vähintään 2 tuntia ennen kuin käsittelet pinnan uudestaan öljyllä, vahalla, lakalla tai maalilla.

Riittoisuus: 4m² / litra.

Kuivumisaika:

Liberon Stripper maalin- ja lakanpoistoaineen vaikutusaika on 10-30 minuuttia. Pinta on uudelleenkäsiteltävissä öljyllä, vahalla, lakalla tai maalilla 2 tunnin kuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Puhdista työvälineet Liberon Huonekalujen puhdistusaineella. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Huomiot ja rajoitukset:

Käytä suojakäsineitä. Älä käytä tuotetta suorassa auringonpaisteessa. Lämpötilan tulee olla käsiteltäessä yli +10°C.