Little Stars Glow in the Dark

Valolla latautuva maali, joka hehkuu pimeässä

Pakkauskoko: 250ml

Rust-Oleum Little Stars Glow in the dark on nopeasti kuivuva maali, joka latautuu valolla ja luo hehkuvan vaikutuksen pimeässä! Täydellinen valinta lastenhuoneisiin, käsitöihin ja koriste-esineisiin. Glow in the dark maalia voidaan käyttää erinomaisesti puulle, metallille, suurimmalle osalle muoveista, paperille sekä monille muille materiaaleille. Eurooppalaisen lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3 mukainen, turvallinen lapsille. Erinomainen vaihtoehto lasten lelujen ja tarvikkeiden maalaamiseen. Paras lopputulos saadaan käyttämällä tuotetta valkoisella tai vaalealla pohjalla. Käytettävä sisätiloissa.

  • Ihanteellinen lastenhuoneisiin
  • Halloween-pukuihin ja esityksiin
  • Askarteluun ja koristemaalaukseen, myös sabluunan kanssa
  • Vain sisäkäyttöön
  • Hyväksytty lasten leluille
Riittoisuus: Noin 10 m²/l per kerros.
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva 30-60 min kuluttua
  • Uudelleen maalattavissa 2h kuluttua
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Esikäsittely:

Testaa maalia ensin pienelle, huomaamattomalle alueelle. Varmista, että pinta on sileä, puhdas ja kuiva, eikä siinä näy merkkejä vahasta, kiillotusaineista, öljystä tai muista epäpuhtauksista. Hio maalattuja pintoja kevyesti hyvän tartunnan takaamiseksi. Käsittele käsittelemättömät metallit ensin sopivalla pohjamaalilla.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti ennen käyttöä. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C. Levitä tuote pehmeällä telalla puunsyiden suuntaisesti. Vältä paksuja kerroksia ja valumajälkiä.

Riittoisuus: Noin 10 m²/l per kerros.

Kuivumisaika:

Maalattu pinta on kosketuskuiva 30-60 min kuluttua ja uudelleen maalattavissa 2h kuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali mahdollisimman hyvin ja pese vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Vain sisäkäyttöön. Tuote ei peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla peittävällä pohjamaalilla pinnat, joilla tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C.

Inspiraatiot