Little Stars Liitutaulumaali

Luo vedenkestävä liitutaulumaali seinään, oveen tai kalusteisiin!

Pakkauskoko: 250ml & 750ml

Rust-Oleum Little Stars liitutaulumaalilla voit tehdä liitutaulun seiniin, puuhun, metalliin ja moniin muihin pintoihin. Little Stars liitutaulumaalilla on nopeasti kuivuva koostumus. Eurooppalaisen lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3 mukainen, turvallinen lapsille. Erinomainen vaihtoehto lasten lelujen ja tarvikkeiden maalaamiseen. Little Stars liitutaulumaali on tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa.

  • Muuntaa pinnat käyttökelpoiseksi liitutauluksi
  • Puhdistuu vedellä ja saippualla
  • Liitujäljet pyyhkiytyvät siististi
  • Vain sisäkäyttöön
  • Hyväksytty lasten leluille
Riittoisuus: Noin 10 m²/l per kerros
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva 30-60 min kuluttua
  • Jätä vähintään 2h kuivumisaikaa kerrosten väliin
  • Tee pinnasta käyttövalmis täydellisen (24h) kuivumisajan jälkeen hieromalla liidun pitkällä sivulla koko pinta-ala. Pyyhi lopuksi pinta puhtaaksi. Liitutaulu on nyt käyttövalmis.
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Esikäsittely:

Varmista, että pinta on sileä, puhdas ja kuiva, eikä siinä näy merkkejä vahasta, kiillotusaineista, öljystä tai muista epäpuhtauksista, jotka vaikeuttavat tarttumista. Hio kevyesti hyvän tartunnan takaamiseksi. Käsittele käsittelemättömät metallit ensin sopivalla pohjamaalilla. Pohjamaalaa eristemaalilla pinnat, joissa on vuotavia oksankohtia. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti ennen käyttöä. Levitä tuote pehmeällä siveltimellä/telalla. Toimiva pinta vaatii 2 kerrosta. Vältä paksuja valumajälkiä.

Riittoisuus: Noin 10 m²/l per kerros.

Kuivumisaika:

Maalattu pinta on kosketuskuiva 30–60 min kuluttua. Anna kuivua vähintään 2h kerrosten välillä. Tee pinnasta käyttövalmis täydellisen (24h) kuivumisajan jälkeen hieromalla liidun pitkällä sivulla koko pinta-ala. Pyyhi lopuksi pinta puhtaaksi. Liitutaulu on nyt käyttövalmis.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali mahdollisimman hyvin ja pese vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Vain sisäkäyttöön. Tuote ei peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla peittävällä pohjamaalilla pinnat, joilla tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C.

Inspiraatiot