Little Stars Liitutaulu Spray

Vedenkestävä liitutauluspray usealle eri pinnalle!

Pakkauskoko: 400ml (Aeresoli)

Rust-Oleum Little Stars liitutaulusprayllä voit tehdä lähes jokaisesta alusmateriaalista liitutaulun! Käyttöön sopivat sekä normaalit liidut että nestemäiset liidut. Little Stars liitutaulusprayllä on nopeasti kuivuva koostumus ja matta lopputulos. Voimakas, kulutuksenkestävä viimeistely, joka mahdollistaa kirjoittamista ja pesemistä kestävän liitutaulun luomisen lukuisille alustamateriaaleille, mukaan luettuna puu, seinät, metalli ja lasi. Eurooppalaisen lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3 mukainen, turvallinen lapsille. Erinomainen vaihtoehto lasten lelujen ja tarvikkeiden maalaamiseen. Little Stars liitutauluspray on tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa.

  • Muuntaa pinnat käyttökelpoiseksi liitutauluksi
  • Puhdistuu vedellä ja saippualla
  • Liitujäljet pyyhkiytyvät siististi
  • Vain sisäkäyttöön
  • Hyväksytty lasten leluille
Riittoisuus: Noin 2,5 m²/purkki
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva 20 min kuluttua
  • Päälle maalattavissa 1h tai 24h kuluttua.
  • Täysin kuiva 24 h kuluttua.
  • Tee pinnasta käyttövalmis täydellisen (24h) kuivumisajan jälkeen hieromalla liidun pitkällä sivulla koko pinta-ala. Pyyhi lopuksi pinta puhtaaksi. Liitutaulu on nyt käyttövalmis.
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Esikäsittely:

Pinnan tulee olla puhdas irtonaisista maalihiukkasista, ruosteesta, vahasta, öljystä ja rasvasta. Aiemmin maalatut pinnat tulee hioa hyvän tartunnan takaamiseksi. Käsittele käsittelemätön puu, metalli ja muovi ensin sopivalla pohjamaalilla. Suojaa ympäristö maalisumulta.

Käyttö:

Ravista purkkia, kunnes sekoituskuula alkaa kilistä, minkä jälkeen jatka ravistamista vielä 1 min ajan. Ravista säännöllisesti myös käytön aikana. Pidä purkki n. 30 cm:n päässä maalattavasta pinnasta ja suihkuta vakain edestakaisin, hieman limittäin liikkein. Parhaan tuloksen saat, kun pidät purkin samalla etäisyydellä pinnasta ja jatkuvassa liikkeessä. Suihkuta useampia ohuita kerroksia. Odota muutama minuutti kerrosten suihkuttamisen välillä.

Riittoisuus: Noin 2,5 m²/purkki.

Kuivumisaika:

Maalattu pinta on kosketuskuiva 20 min kuluttua. Päälle maalattavissa 1h tai 24h kuluttua. Täysin kuiva 24h kuluttua. Tee pinnasta käyttövalmis täydellisen (24h) kuivumisajan jälkeen hieromalla liidun pitkällä sivulla koko pinta-ala. Pyyhi lopuksi pinta puhtaaksi. Liitutaulu on nyt käyttövalmis.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali mahdollisimman hyvin ja pese vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Vain sisäkäyttöön. Tuote ei peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla peittävällä pohjamaalilla pinnat, joilla tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C.

Inspiraatiot