Little Stars Neon Pop

Luo lastenhuoneeseen kirkas katseenvangitsija Neon Popilla!

Pakkauskoko: 125ml

Rust-Oleum Little Stars Neon Pop on Eurooppalaisen lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3 mukainen, turvallinen lapsille. Erinomainen vaihtoehto lasten lelujen ja tarvikkeiden maalaamiseen. Paras lopputulos saadaan käyttämällä tuotetta valkoisella tai vaalealla pohjalla. Little Stars Neon Pop soveltuu vain sisäkäyttöön.

  • Nopeasti kuivuva
  • Askarteluun ja koristemaalaukseen, myös sabluunan kanssa
  • Saatavana 4 eri mattapintaista neon värisävyä
  • Vain sisäkäyttöön
Riittoisuus: Noin 8 m²/l per kerros
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva 30-60 min kuluttua
  • Uudelleen maalattavissa 2h kuluttua
  • Täysin kuiva 4h kuluttua
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Esikäsittely:

Testaa maalia ensin pienelle, huomaamattomalle alueelle. Varmista, että pinta on sileä, puhdas ja kuiva, eikä siinä näy merkkejä vahasta, kiillotusaineista, öljystä tai muista epäpuhtauksista. Hio maalattuja pintoja kevyesti hyvän tartunnan takaamiseksi. Käsittele käsittelemättömät metallit ensin sopivalla pohjamaalilla.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti ennen käyttöä. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C. Levitä tuote siveltimellä tai lyhytnukkaisella mohairtelalla puunsyiden mukaisesti.

Riittoisuus: Noin 8 m²/l per kerros.

Kuivumisaika:

Maalattu pinta on kosketuskuiva 30-60 min kuluttua ja uudelleen maalattavissa 2h kuluttua. Täysin kuiva 4h kuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali mahdollisimman hyvin ja pese vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Vain sisäkäyttöön. Tuote ei peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla peittävällä pohjamaalilla pinnat, joilla tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C. Värivoimakkuus saattaa haalistua pitkäaikaisessa voimakkaassa auringonpaisteessa. Teknisistä syistä painetut värit voivat erota varsinaisista väreistä.

Inspiraatiot