Little Stars Sisäilmaa puhdistava Seinämaali

Vanhempien luotettava valinta. Lasten rakastama lopputulos!

Pakkauskoko: 125ml & 2,5l

Rust-Oleum Little Stars sisäilmaa puhdistava seinämaali sisältää älykkään teknologian, joka muuttaa seinän sisäilmaa puhdistavaksi pinta-alaksi. Tämä sisäilmaa puhdistava seinämaali poistaa sisäilmasta haitallisia hiukkasia, kuten formaldehydiä, joita vapautuu huonekaluista (MDF ja levymateriaalit) sekä verhoiluista (tapetit ja verhot), jolloin maali huolehtii terveellisestä ja puhtaasta elinympäristöstä. Hyvin peittävä, helposti puhdistettava mattaviimeistely. Little Stars Sisäilmaa puhdistava seinämaali on myös vesiohenteinen ja sopii käytettäväksi seiniin, kattoon ja puupintoihin sisätiloissa.

  • Hajottaa aineita kuten formaldehydiä sisäilmassa
  • Saatavana vaaleissa / pastelliväreissä
  • EU Ecolabel sekä Eurofins Indoor Air Comfort Gold sertifioitu
Riittoisuus: Noin 9 m²/l per kerros. Minimoi ylijäämämaalin määrä arvioimalla projektisi tarvittava maalimäärä etukäteen.
Kuivumisaika:
  • Pölykuiva 2h kuluttua
  • Päälle maalattavissa 4–6h kuluttua.
Työvälineiden puhdistus: Vesi & saippua

Tuotteen käyttöohjeet

Esikäsittely:

Varmista, että pinta on sileä, puhdas, kuiva ja pölytön. Jauhepinnoitteiset pinnat tulee ensin käsitellä oikeanlaisella pohjusteella. Vioittuneet pinnat tulee käsitellä sopivalla eristeaineella tai poistaa pilaantunut alue kokonaan.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti ennen käyttöä. Levitä tuote telalla, käytä reunoihin ja nurkkiin keinokuitusivellintä. Käyttäessäsi maalin levittämiseen maaliruiskua, suosittelemme käyttämään suojavarusteita kuten hengitys- ja silmäsuojaimia. Lisätietoja ympäristömerkistä löydät osoitteesta: http://ec.europa.eu/environment/ecolabel.

Riittoisuus: Noin 9 m²/l per kerros. Minimoi ylijäämämaalin määrä arvioimalla projektisi tarvittava maalimäärä etukäteen.

Kuivumisaika:

Maalattu pinta on kosketuskuiva 1h kuluttua ja uudelleen maalattavissa 2h kuluttua. Täysin kuiva 4h kuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Puhdista työvälineet käytön jälkeen vedellä. Suojele ympäristöä, äläkä kaada maalijäämiä viemäriin tai talousjätteiden joukkoon. Vie tyhjä maalipurkki maalijätteiden keräyspisteeseen, ota tarvittaessa yhteyttä paikalliseen viranomaiseen kysymyksissäsi.

Säilytys:

Sulje astia huolellisesti käytön jälkeen uudelleenkäyttöä varten. Maalin uudelleen käyttö voi pienentää tuotteiden ympäristövaikutusta niiden elinkaaren aikana. Säilytä maali kuivassa, viileässä tilassa, jossa lämpötila ei laske pakkaselle.

Rajoitukset:

Vain sisäkäyttöön. Tuote ei peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla peittävällä pohjamaalilla pinnat, joilla tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C.

Inspiraatiot