Nitor® Levä- ja Homepesu

Nitor® Levä- ja Homepesu

Levän ja homeen tehokkaaseen poistoon ulkoseinistä

Pakkauskoko: 1L & 5L

Nitor® Levä- ja Homepesu on tarkoitettu levän ja homeen tehokkaaseen poistoon ulkoseinistä. Soveltuu myös pinnan puhdistukseen ennen maalausta, märkätilojen desinfiointiin sekä PVC-muovista valmistetun valokatteen puhdistukseen.

  • Erittäin riittoisa tiiviste.
  • Poistaa tehokkaasti levän ja homeen rakennusten ulkoseinistä.
  • Soveltuu pinnan puhdistukseen ennen uudelleen maalausta.
  • Voidaan käyttää myös valokatteen (PVC) puhdistukseen sekä märkätilojen, kuten suihkuhuoneiden ja uimahallien desinfiointiin.
Riittoisuus: Jopa 100m² / litra

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

Nitor® Levä- ja Homepesu on tarkoitettu levän ja homeen tehokkaaseen poistoon ulkoseinistä. Soveltuu myös pinnan puhdistukseen ennen maalausta sekä märkätilojen, kuten suihku- ja pesuhuoneiden sekä uimahallien desinfiointiin. Voidaan käyttää myös PVC-muovista valmistetun valokatteen puhdistukseen.

Käyttö:

Laimenna Nitor® Levä- ja Homepesu -ainetta käyttökohteen mukaan. Ennen maalausta laimennussuhde on 1:10, desinfioinnissa 1:50 ja valokatteen puhdistuksessa vähintään 1:10.

Levitä laimennettu liuos puhdistettavalle pinnalle suihkuttamalla, harjalla tai sienellä. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Tarvittaessa hankaa harjalla tai vastaavalla. Huuhtele pinta.

Riittoisuus: Jopa 100m² / litra.

Huomiot ja rajoitukset:

Suojattava jäätymiseltä. Huuhdeltu pakkaus voidaan hävittää talousjätteen mukana. Lämpötilan tulee olla tuotetta käytettäessä yli +10 °C.