Nitor® Terassipesu

Nitor® Terassipesu

Tehokas valkaisu- ja puhdistusaine puupinnoille ulkokäyttöön

Pakkauskoko: 1L & 2,5L

Nitor® Terassipesu on tehokas valkaisu- ja puhdistusaine puupinnoille ulkokäyttöön. Puhdistaa pinnasta noen, rasvan ja lian.

  • Riittoisa tiiviste.
  • Puupintojen valkaisuun ja puhdistukseen noesta, rasvasta ja liasta.
  • Soveltuu esim. terassilaudoille sekä puuaitoihin ja -kalusteisiin.
  • Tehoaa myös muovikalusteisiin sekä kivi- ja betonipinnoille.
  • Ulkokäyttöön.
Riittoisuus: 10-50m² / litra (laimennussuhteesta riippuen)

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

Nitor® Terassipesu on tehokas valkaisu- ja puhdistusaine puupinnoille ulkokäyttöön. Puhdistaa pinnasta noen, rasvan ja lian. Soveltuu esim. terassilaudoille, puuritilöille, kaiteisiin, puuaitoihin- ja kalusteisiin. Tehoaa myös muovikalusteisiin sekä kivi- ja betonipinnoille. Ei sovellu metallipinnoille.

Käyttö:

Laimenna Nitor® Terassipesu -ainetta käyttökohteen mukaan. Kevyesti likaantuneelle pinnalle laimennussuhde on 1:5 ja normaalisti likaantuneelle pinnalle 1:1. Voimakkaasti likaantuneelle pinnalle käytetään Nitor® Terassipesua laimentamattomana.

Harjaa pinnasta irtonainen aines pois. Kostuta käsiteltävä pinta. Levitä Nitor® Terassipesuliuos sienellä tai harjalla ja anna vaikuttaa 15 minuuttia. Hankaa harjalla tai sienellä. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä.

Riittoisuus: 10-50m² / litra, laimennussuhde vaikuttaa riittoisuuteen.

Huomiot ja rajoitukset:

Suojaa kasvit, ikkunat sekä maalatut ja klinkkeripinnat. Suojattava jäätymiseltä. Sisältö/pakkaus tulee hävittää ongelmajätteenä. Lämpötilan tulee olla tuotetta käytettäessä yli +10 °C.