Ronseal® Oksaeriste Erikoispohjuste

Ronseal® Oksaeriste Erikoispohjuste

Värisävyt viitteellisiä - tarkista aina oikea sävy jälleenmyyjän aidosta värikartasta.

Yhdistää oksalakan ja tartuntapohjamaalin ominaisuudet

Pakkauskoko: 750ml & 2,5L

Ronseal® Oksaeriste Erikoispohjuste on ainutlaatuinen tuote, jossa yhdistyvät oksalakan ja tartuntapohjamaalin ominaisuudet. Estää puun aiheuttamat värjäymät maalipinnassa ja toimii myös erinomaisena tartuntapohjamaalina seinille, joissa on vanha lakka tai maali. Ronseal® Oksaeriste Erikoispohjuste on suunniteltu erityisesti puupinnoille, kuten paneeliseinille ja -katoille, hirsipinnoille sekä huonekaluille.

  • Vesiohenteinen, runsaspigmenttinen erikoispohjamaali puupinnoille.
  • Soveltuu käsittelemättömälle, maalatulle ja lakatulle puulle – kaikille puulaaduille.
  • Oksalakan ja tartuntapohjamaalin ominaisuudet.
  • Tukkii oksankohdat ja estää pihkan ja puun hartsien aiheuttamat tahrat maalissa.
  • Sopii erityisen hyvin kellastuneiden, aiemmin lakattujen pintojen vaalentamiseen.
  • Voidaan pintakäsitellä vesi- tai liuotinohenteisella pintamaalilla.
  • Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.
Riittoisuus: 12m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva: 2h kuluttua
  • Uudelleen käsiteltävissä / täysin kuiva: 6h kuluttua
Työvälineet: Laadukas sivellin
Työvälineiden puhdistus: Vesi & saippua

Ladattavat materiaalit

Käyttöturvallisuustiedote

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

Ronseal® Oksaeriste Erikoispohjuste on ainutlaatuinen tuote, jossa yhdistyvät oksalakan ja tartuntapohjamaalin ominaisuudet. Tukkii oksankohdat ja estää pihkan tai puun hartsien aiheuttamat värjäymät maalipinnassa sekä pitää pinnan kauniina pitkään.

Ronseal® Oksaeriste Erikoispohjuste on suunniteltu erityisesti puupinnoille, kuten paneeliseinille ja -katoille, hirsipinnoille, oville, ovenkarmeille, ikkunanpuittelle, listoille sekä huonekaluille. Sopii erityisen hyvin kellastuneiden, aiemmin lakattujen pintojen vaalentamiseen.  Ronseal® Oksaeriste Erikoispohjuste toimii myös erinomaisena tartuntapohjamaalina seinille, joissa on vanha lakka tai maali.

Ronseal® Oksaeriste Erikoispohjuste kiinnittyy hyvin käsittelemättömään, maalattuun ja lakattuun puuhun sekä soveluu kaikille puulaaduille sisä- ja ulkokäytössä.

Käyttö:

Varmista, että maalattava pinta on puhdas, kuiva ja rasvaton. Puhdista aiemmin lakatut ja maalatut pinnat maalarinpesuaineella, joka ei vaadi jälkihuuhtelua (esim. Nitor Maalarinpesu). Anna kuivua kunnolla. Suojaa alueet, joille et halua maalia.

Sekoita huolellisesti tikulla pohjaa myöten ennen käyttöä. Älä ravista, koska tällöin maaliin syntyy ilmakuplia.

Tasaisen jäljen aikaansaamiseksi kannattaa valita työvälineeksi laadukas sivellin. Maalaa pinnat Ronseal® Oksaeriste Erikoispohjusteella. Vedä sivellinvedot pystypinnoilla aina pystysuunnassa ylhäältä alaspäin, jolloin vältyt valumilta.

Poista mahdolliset maalarinteipit välittömästi maalattuasi, muuten maali kuivuu kiinni teippiin ja irrottaa mukanaan reunassa olevaa maalipintaa.

Ronseal® Oksaeriste Erikoispohjusteella maalattu pinta voidaan käsitellä vesi- tai liuotinohenteisella pintamaalilla. Ronseal® Oksaeriste Erikoispohjuste itsessään on sellaisenaan riittävä kattopaneeleille.

Riittoisuus: 12m² / litra / kerros.

Kuivumisaika:

Kosketuskuiva 2 tunnissa. Levitä tarvittaessa toinen kerros aikaisintaan 6 tunnin kuluttua. Täysin kuiva 6 tunnin kuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali työvälineistä mahdollisimman hyvin ja pese sitten vedellä ja saippualla. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Sisä- ja ulkokäyttöön. Lämpötilan tulee olla käsiteltäessä ja kuivuessa yli +10 °C. Kuivumisaika pitenee, jos lämpötila on alhaisempi kuin +23 °C tai ilman suhteellinen kosteus on yli 50 %.