Ronseal® Patterimaali

Ronseal® Patterimaali

Värisävyt viitteellisiä - tarkista aina oikea sävy jälleenmyyjän aidosta värikartasta.

Lämpöpatterien ja metallikuoristen uunien maalaamiseen

Pakkauskoko: 750ml

Ronseal® Patterimaali on tarkoitettu kaikenlaisten lämpöpatterien, kuten vesikiertoisten ja sähköpatterien maalaamiseen. Ronseal® Patterimaali soveltuu myös muille metallipinnoille, kuten kiertovesiputkistoille ja metallikuorisille pönttöuuneille.

  • Kaikenlaisten lämpöpatterien maalaamiseen.
  • Soveltuu myös aiemmin pulverimaalatuille pattereille.
  • Voidaan käyttää myös kiertovesiputkistoille ja metallisille pönttöuuneille.
  • Ei vaadi pohjamaalia, kertalevityksellä peittävä.
  • Kellastumaton koostumus.
  • Lämmönkesto +120 °C.
Riittoisuus: 8m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva: 3h kuluttua
  • Uudelleen käsiteltävissä / täysin kuiva: 16h kuluttua
Työvälineet: Laadukas sivellin / Huonekalutela
Työvälineiden puhdistus: Lakkabensiini

Ladattavat materiaalit

Käyttöturvallisuustiedote

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

Ronseal® Patterimaali on tarkoitettu kaikenlaisten lämpöpatterien, kuten vesikiertoisten ja sähköpatterien maalaamiseen. Ronseal® Patterimaali kestää korkeita lämpötiloja +120 °C asteeseen saakka ja soveltuu myös muille metallipinnoille, kuten kiertovesiputkistoille ja metallikuorisille pönttöuuneille.

Ronseal® Patterimaali ei vaadi pohjamaalia ja soveltuu myös aiemmin pulverimaalatuille (tehtaan maali) pattereille.

Käyttö:

Varmista, että maalattava pinta on puhdas, kuiva ja rasvaton. Puhdista aiemmin lakatut ja maalatut pinnat maalarinpesuaineella, joka ei vaadi jälkihuuhtelua (esim. Nitor Maalarinpesu). Anna kuivua kunnolla. Suojaa alueet, joille et halua maalia.

Sekoita huolellisesti tikulla pohjaa myöten ennen käyttöä. Älä ravista, koska tällöin maaliin syntyy ilmakuplia.

Tasaisen jäljen aikaansaamiseksi kannattaa valita työvälineeksi laadukas sivellin. Maalaa Ronseal® Patterimaalilla sivellinvedot aina pystysuunnassa ylhäältä alaspäin, jolloin vältyt valumilta. Voit viimeistellä pinnan halutessasi viimeistelysiveltimellä tai tasoittajalla.

Suurilla pinnoilla myös levitys huonekalutelalla on mahdollista, mutta tällöin telan jälki täytyy tasoittaa välittömästi telauksen jälkeen tasoittajasiveltimellä, jos pyritään täysin sileään lopputulokseen.

Poista mahdolliset maalarinteipit välittömästi maalattuasi, muuten maali kuivuu kiinni teippiin ja irrottaa mukanaan reunassa olevaa maalipintaa.

Riittoisuus: 8m² / litra / kerros.

Kuivumisaika:

Kosketuskuiva 3 tunnin kuluttua. Levitä tarvittaessa toinen kerros aikaisintaan 16 tunnin kuluttua. Täysin kuiva 16 tunnin kuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Puhdista työvälineet lakkabensiinillä tai pensselipesuaineella. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Lämmönkesto +120 °C. Vain sisäkäyttöön. Lämpötilan tulee olla käsiteltäessä ja kuivuessa yli +10 °C. Kuivumisaika pitenee, jos lämpötila on alhaisempi kuin +23 °C tai ilman suhteellinen kosteus on yli 50 %.