Rust-Oleum® Glitter Ultra Shimmer spray

Rust-Oleum® Glitter Ultra Shimmer spray

Värisävyt viitteellisiä - tarkista aina oikea sävy jälleenmyyjän aidosta värikartasta.

Runsaskimalteinen spraymaali huonekaluille ja kodin esineille.

Pakkauskoko: 400ml (aerosoli)

Rust-Oleum® Glitter Ultra Shimmer spray antaa säteilevän viimeistelyn huonekaluille ja kodin esineille sisäkäytössä. Lisäsuojaa pintaan saat värittömällä Rust-Oleum® Glitter Ultra Shimmer Suoja-aineella.

  • Voimakas glitter-efekti sisäkäyttöön.
  • Runsaspigmenttinen ja peittävä.
  • Helppo levittää ja kuivuu nopeasti.
  • Soveltuu lähes kaikille pinnoille.
Riittoisuus: N. 1,6m² / purkki
Kuivumisaika:
  • Uusi kerros levitettävissä: heti
  • Kosketuskuiva: 20min kuluttua
  • Viimeisteltävissä suojalakalla: 1h kuluttua
  • Täysin kovettunut: 24h kuluttua

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

Rust-Oleum® Glitter Ultra Shimmer spray soveltuu usemmille pinnoille, kuten puu, metalli, rottinki, lasi, keramiikka, polystyreeni, paperi, muovi ja muut materiaalit. Ennen maalausta, poista pinnasta irtomaali ja ruoste teräsharjalla tai hiomapaperilla. Hio kiiltävät pinnat kevyesti. Puhdista pinta maalarinpesuaineella, huuhtele ja anna kuivua.

Käytä ulkona tai tilassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Vältä suihkuttamista tuulisissa ja pölyisissä olosuhteissa. Suojaa ympäristö maalisumulta.

Käyttö:

Ravista purkkia, kunnes sekoituskuula alkaa kilistä, minkä jälkeen jatka ravistamista vielä 1 minuutin ajan. Ravista säännöllisesti myös käytön aikana. Pidä purkki pystyssä ja n. 30 cm:n päässä maalattavasta pinnasta ja suihkuta vakain edestakaisin, hieman limittäisin liikkein. Parhaan tuloksen saat, kun pidät purkin samalla etäisyydellä pinnasta ja jatkuvassa liikkeessä. Levitä pinnalle vähintään kaksi tai useampaa ohutta kerrosta muutaman minuutin välein.

Jos venttiili tukkeutuu, irroita suutin ja huuhdo se liuottimessa, esim. lakkabensiinissä. Älä työnnä neulaa tai muuta esinettä suuttimeen.

Riittoisuus: N. 1,6m² / purkki. Riittoisuus voi vaihdella levitystekniikan sekä pinnan huokoisuuden, muodon ja karheuden mukaan.

Kuivumisaika:

Uusi kerros levitettävissä heti. Kosketuskuiva 20 minuutissa. Viimeisteltävissä Rust-Oleum® Glitter Ultra Shimmer Suoja-aineella 1 tunnin kuluttua. Täysin kovettunut 24 tunnin kuluttua.

Suuttimen puhdistus:

Käännä purkki käytön jälkeen ylösalaisin ja suihkuta 5 sekuntia. Puhdista kuivumaton maali lakkabensiinillä.

Rajoitukset:

Vain sisäkäyttöön. Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa +10-32 °C. Älä polta, äläkä laita talousjätteisiin. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

 

Inspiraatiot