Rust-Oleum® Kalustelakka

Kestävä mattapintainen suojalakka kalustemaalin päälle

Pakkauskoko: 125ml, 750ml & 400ml (aerosoli)

Rust-Oleum® Kalustelakka suojaa ja korostaa Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaalilla maalattua pintaa. Säilyttää maalatun pinnan kalkkimaisen lopputuloksen.

  • Sileä ja matta lopputulos suojaa ja korostaa maalattua pintaa.
  • Vain sisäkäyttöön.
  • Soveltuu leluille*

* Rust-Oleum® Kalustelakalle on myönnetty BS EN 71-3: 2013 + A1:2014, Migration of Certain Elements -mukainen sertifikaatti.

Riittoisuus: 14m² / litra (spray 1,2m² / purkki)
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva: 2-4h kuluttua (spray 1h kuluttua)
  • Uusi kerros: 24h kuluttua tarvittaessa (spray uudelleen lakattavissa heti)
  • Täysin kovettunut: 24h kuluttua (spray 24h kuluttua)
Työvälineet: Lyhytnukkainen mohairtela / Vaahtomuovisivellin
Työvälineiden puhdistus: Lakkabensiini

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

Rust-Oleum® Kalustelakkaa käytetään suojaavana lakkana Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaalin päällä. Parhaan tuloksen saat, kun varmistat, että pinta on puhdas, kuiva ja tasainen.

Käyttö:

Siveltävä: Sekoita huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä. Levitä ohuesti vaahtomuovisiveltimellä puun syiden suuntaisesti tai käytä lyhytnukkaista mohairtelaa. Kulutukselle alttiiksi joutuville pinnoille suositellaan kahta kerrosta Rust-Oleum® Kalustelakkaa.

Riittoisuus: 14m² / litra / kerros, voi vaihdella menetelmän ja pinnan huokoisuuden mukaan.

Spray: Käytä ulkona tai hyvin tuuletetussa paikassa. Vältä ruiskuttamista tuulisissa ja pölyisissä olosuhteissa. Suojaa ympäristö lakkasumulta. Ravista purkkia, kunnes sekoituskuula alkaa kilistä, minkä jälkeen jatka ravistamista vielä 1 minuutin ajan. Ravista säännöllisesti myös käytön aikana. Pidä purkki n. 30 cm:n päässä lakattavasta pinnasta ja suihkuta vakain edestakaisin, hieman limittäisin liikkein. Parhaan tuloksen saat, kun pidät purkin samalla etäisyydellä pinnasta ja jatkuvassa liikkeessä. Käsittele pinta vähintään kaksi kertaa muutaman minuutin välein. Jos venttiili tukkeutuu, taita suihkesuutin pois ja huuhdo se lakkabensiinillä. Älä työnnä mitään esinettä suuttimeen.

Riittoisuus: N. 1,2m² / purkki (3m² / litra). Riittoisuus voi vaihdella pinnan huokoisuuden mukaan.

Kuivumisaika:

Siveltävä: Kosketuskuiva 2-4 tunnissa. Levitä tarvittaessa toinen kerros 24 tunnin kuluttua. Täysin kuiva 24 tunnin kuluttua.

Spray: Uuden kerroksen lakkaa voi levittää milloin tahansa. Pintakuiva 20 minuutissa. Kosketuskuiva 1 tunnissa. Täysin kuiva 24 tunnin kuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Siveltävä: Poista lakka työvälineistä lakkabensiinillä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Spray: Käännä purkki käytön jälkeen ylösalaisin ja suihkuta 5 sekuntia. Puhdista kuivumaton lakka lakkabensiinillä. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaalin vaaleimmat sävyt saattavat tummua Rust-Oleum® Kalustelakan alla. Kokeile tuotetta pienelle huomaamattomalle alueelle ennen levittämistä varmistaaksesi lopputuloksen. Vain sisäkäyttöön. Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa +10-30 °C.