STYL® Pintalakka

STYL® Pintalakka

Värisävyt viitteellisiä - tarkista aina oikea sävy jälleenmyyjän aidosta värikartasta.

Nopeasti kuivuva, kellastumaton pintalakka sisä- ja ulkokäyttöön

Pakkauskoko: 400ml (aerosoli)

STYL® Pintalakka spray on nopeasti kuivuva, kellastumaton kirkas pintalakkaspray sisä- ja ulkokäyttöön. STYL® Pintalakkaa voidaan käyttää useilla eri materiaaleilla, kuten puulla, metallilla ja muovilla, erittäin koristeellisen pinnan aikaansaamiseksi.

  • Akryylipohjainen kiiltävä pintalakkaspray kaikkiin projekteihin.
  • Soveltuu useimmille pinnoille, kuten puulle, metallille ja muoville.
  • Erittäin nopeasti kuivuva.
  • Valonkestävä pinta – ei haalistu, eikä kellastu.
  • Sisä- ja ulkokäyttöön.
Riittoisuus: 1-2m² / purkki
Kuivumisaika:
  • Uusi kerros: 2-3min kuluttua
  • Täysin kuiva: 10-15min kuluttua

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

STYL® Pintalakka soveltuu useille eri materiaaleille, kuten puulle, metallille ja muoville jne, ja antaa valonkestävän, haalistumattoman sekä kellastumattoman viimeistelyn myös ulkokäytössä oleville pinnoille.

Parhaan tuloksen saat, kun varmistat, että pinta on puhdas ja kuiva. Poista rasva ja ruoste, hio kevyesti ja poista pöly. Poista myös mahdollinen irtoava maalikerros. Suojaa ympäristö maalisumulta.

Käyttö:

Ravista purkkia voimakkaasti, kunnes sekoituskuula alkaa kilistä, minkä jälkeen jatka ravistamista vielä 1 minuutin ajan. Ravista säännöllisesti myös käytön aikana. Pidä purkkia n. 20-30 cm:n päässä lakattavasta pinnasta ja suihkuta pintaan 2 tai 3 ohutta kerrosta. Odota muutama minuutti kerrosten suihkuttamisen välillä.

Riittoisuus:  1-2m² / purkki. Riittoisuus voi vaihdella levitystekniikan sekä pinnan huokoisuuden ja karheuden mukaan.

Kuivumisaika:

Uusi kerros levitettävissä 2-3 minuutin jälkeen. Täysin kuiva 10-15 minuutin kuluttua.

Suuttimen puhdistus:

Käännä purkki käytön jälkeen ylösalaisin ja suihkuta 2–3 sekuntia saadaksesi suuttimen puhtaaksi. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Kokeile tuotetta pienelle huomaamattomalle alueelle ennen levittämistä varmistaaksesi halutun lopputuloksen. Älä suihkuta alle +15°C: n lämpötilassa, kirkkaassa auringonpaisteessa tai sateen uhatessa. Säilytä viileässä ja kuivassa tilassa.